Кухар підбила підсумки 100 днів на посаді в.о. директора хореографічного училища

Кухар: Усе було б набагато швидше й легше, якби не пандемія
Фото: ekaterinakukhar_official / Instagram

За словами балерини Катерини Кухар, яка з літа 2020 року є в.о. директора Київського хореографічного училища, протягом перших 100 днів на посаді їй, зокрема, вдалося організувати благодійний фонд, кошти з якого спрямують на відродження закладу. Кухар зазначила, що вже вдалося зібрати 71 тис. грн.

Виконувачка обов'язків директора Київського державного хореографічного училища, балерина Катерина Кухар на своїй сторінці в Instagram 19 жовтня підбила підсумки перших 100 днів на посаді.

За словами Кухар, за цей час їй, зокрема, вдалося розпочати ремонтні роботи, організувати систему якісного харчування для учнів, провести інтернет, змінити навчальний план, доповнивши його новими предметами.

Кухар зазначила, що вона також створила благодійний фонд, кошти з якого спрямують на відродження училища. Балерина зазначила, що за цей час на рахунки фонду перерахували 71 тис. грн.

"Усе було б набагато швидше й легше, якби не пандемія", – зазначила вона.

Про призначення Кухар виконувачкою обов'язків директора Київського хореографічного училища стало відомо 7 липня. За тиждень у своєму мікроблозі артистка повідомила, що її серце плакало, коли вона побачила реальний стан справ у навчальному закладі.

В інтерв'ю Elle вона зізналася, що її зарплата на займаній посаді становить 6 тис. грн.