Квіткова розповіла про наслідки аварії, в яку потрапила наприкінці літа

Квіткова: Ми не можемо нести відповідальність за інших, але можемо відповідати за себе
Фото: kvittkova / Instagram

Дружина головного героя дев'ятого сезону шоу "Холостяк" на СТБ Микити Добриніна Дар'я Квіткова закликала підписників бути уважними на дорогах.

Переможниця дев'ятого сезону шоу "Холостяк" на телеканалі СТБ Дар’я Квіткова 9 вересня на своїй сторінці в Instagram заявила, що почала боятися кожного звуку на дорозі після того, як тиждень тому разом із чоловіком, телеведучим Микитою Добриніним потрапила в ДТП.

"Будь ласка, бережіть себе і цінуйте кожен момент свого життя. На жаль, ніхто не застрахований від ідіотів на дорозі. Ти будеш спокійно виїжджати зі стоянки, а він в'їде тобі на швидкості в бік, тому що дивився серіал за кермом або "не помітив". Ми не можемо нести відповідальність за інших, але можемо відповідати за себе – бути уважними на дорозі, завжди пристібатися, навіть якщо сидите позаду", – написала Квіткова.

Дружина Добриніна зазначила, що аварія стала для них із чоловіком уроком.

"Цього дня ми дякували всесвіту, що все закінчилося саме так. Дрібні травми – нічого у порівнянні з тим, що могло статися", – дійшла вона висновку.

Стосунки пари тривають із весни 2019 року. 17 січня 2020 року Добринін на Балі зробив Квітковій пропозицію стати його дружиною. Пара узаконила стосунки 20 травня, а 12 серпня відбулася урочиста церемонія.

Микита Добринін (справжнє ім'я – Влад Вакулович) народився 30 грудня 1987 року в селищі міського типу Провіденія Чукотського автономного округу. 1991 року разом з сім'єю повернувся до Чернівців, звідки родом його батьки.

2008 року Добринін переїхав до Києва і почав працювати ведучим "Русского радио Україна", 2014-го почав роботу на каналі М1. Із 2017 року він очолює редакцію чоловічого журналу XXL.

Для Добриніна шлюб із Квіткова – другий у його біографії. З першою дружиною він розлучився після чотирьох років сімейного життя 2017 року.

Дар’я Квіткова (справжнє прізвище – Матюніна, після весілля – Вакулович) раніше не мала досвіду сімейних відносин, це перший шлюб для обраниці ведучого.

30 серпня пара потрапила в аварію, коли поверталася з Одеси до Києва. Усі учасники ДТП залишилися живими.