Леді Гага розповіла, що завагітніла після зґвалтування продюсером

Леді Гага заявила, що не назве імені музичного продюсера, який її зґвалтував, тому що не хоче з ним зустрітися віч-на-віч
Фото: ladygaga / Instagram
21 травня на каналі AppleTV відбулася прем'єра документального серіалу про ментальне здоров'я під назвою "Я, якого ти не бачиш". Героїнею одного з епізодів стала 35-річна американська співачка Леді Гага.

У розмові з ведучою, американською журналісткою Опрою Вінфрі, вона зізналася, що в 19-річному віці (2005) пережила зґвалтування, яке скоїв музичний продюсер. Співачка не стала називати його імені, пояснивши, що більше ніколи не хоче зустрітися з ним віч-на-віч.

За словами артистки, продюсер, погрожуючи знищити всі її записи, вимагав роздягнутися. Леді Гага зазначила, що не пам'ятає деталей того, що відбувалося, окрім того, що була в заціпенінні, а потім відчула біль. Артистка наголосила, що після того, що сталося, продюсер тримав її під замком у студії і жорстоко поводився, а потім у важкому стані відвіз до батьків.

За кілька років після зґвалтування артистка звернулася по допомогу до психіатрів, оскільки в неї була депресія і спроби заподіяти собі шкоду. Про долю дитини вона не повідомила – зараз дітей у співачки немає.

Леді Гага підкреслила, що за 16 років продовжує шлях до зцілення.

Контекст:

Леді Гага (справжнє ім'я – Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта) народилася в Нью-Йорку 1986 року. Дебютний альбом співачки The Fame вийшов 2008 року.

Вона володарка чотирьох сертифікатів Асоціації звукозаписної індустрії Америки (RIAA), що підтверджують "платиновий" статус її альбомів.