"Легендарний склад повертається". HBO Max анонсував новорічну прем'єру спецепізоду про Гаррі Поттера "Повернення до Гоґвортсу"

Деніел Редкліфф (у центрі), Руперт Грінт (ліворуч) та Емма Вотсон знялися в спецепізоді про пригоди Гаррі Поттера
Фото: daniel9340 / Instagram

Стримінгова платформа HBO Max 16 листопада у Twitter анонсувала прем'єру спеціального епізоду з назвою "Повернення до Гоґвортсу", присвяченого 20-річчю з дня прем'єри першого фільму про Гаррі Поттера.

"Уперше легендарний склад повертається туди, де розпочалася магія. 20-річчя "Гаррі Поттера": новорічна трансляція, тільки на HBO Max. Незабаром вийде міжнародний реліз", ідеться в публікації.

Видання Variety пише, що HBO обіцяє в новому фільмі "глибинні інтерв'ю" з акторами та іншими творцями фільму про Гаррі Поттера, завдяки яким буде показано "якісну ретроспективу".

Відомо, що в новому фільмі глядачі побачать Деніела Редкліффа, Руперта Грінта, Емму Вотсон, Гелену Бонем Картер, Роббі Колтрейна, Ральфа Файнса, Гері Олдмана та інших.

Контекст:

Серія книжок про пригоди Гаррі Поттера складається із семи томів, які з 2007 року продано загальним тиражем понад 500 млн екземплярів у всьому світі, зазначає Variety.

У жовтні 1998 року Warner Bros. набула права на екранізацію перших двох романів письменниці. На сьогодні випущено вісім фільмів про Гаррі Поттера.

У січні 2021 року стало відомо, що американська кіностудія Warner Bros. та HBO мають намір зняти серіал за мотивами повісті про пригоди Гаррі Поттера.