Lida Lee про нову підопічну Салема: Маю суперновину. Тепер нас троє. Я піклуюся про неї, поки Даніель на службі

За словами Lida Lee, Салем є для неї людиною, яка завжди підтримає
Фото: lidalee_official / Instagram

Українська співачка Lida Lee доглядає цуценя на кличку Саллі, якого прихистив український ведучий і військовослужбовець Даніель Салем. Про це вона написала 5 червня в Instagram Stories.

"Маю суперновину. Тепер нас троє", – написала артистка.

Фото: lidalee_official / Instagram

"Знайомтеся, це Саллі. Я піклуюся про неї, поки Даніель на службі", – зізналася артистка, у якої є свій домашній улюбленець – собака на кличку Лев.

Фото: lidalee_official / Instagram

"Я завжди шукала радість у людях. Але собаки – це ті, хто по-справжньому будуть тебе любити завжди", – зазначила артистка.

Фото: lidalee_official / Instagram

Контекст:

У квітні Салем розповів, що прихистив п'ятимісячне цуценя на кличку Саллі. Салем назвав цуценя своїм коханням.

"По-перше, це кохання з першого погляду. Я давно хотів собі дружочка, якусь оддушину, із якою можна обмінюватися енергією. Ми коли були на завданні, там була одна собачка. Я сказав собі: "Коли буде ротація, якщо я її побачу, я її забираю". Останній день ми збираємо все своє, я дивлюся – вона не прийшла. Проходить кілька днів, я бачу у Stories у мого друга – він викладає двох сестричок, щенят, і каже, що ледь не потрапили під колеса. Бездомні. "Допоможіть знайти сім'ю". Я одразу йому написав", – розповів він.

За словами Салема, він поїхав до друга в Одесу й узяв собі одне із цих цуценят.

"Саллі – маленька душа, при зустрічі з якою ні в мене, ні в неї не було шансів! Це могла бути коротка історія бездомного малюка, яка мало не загинула під колесами авто, але була врятована. І тепер у Салема є Саллі, а в Саллі є Салем", – написав він.

Салем знявся у кліпі на нову пісню Lida Lee. Артистка назвала його людиною, яка її завжди підтримує.