49-річний Харчишин пояснив, як перетинає кордон України під час війни

Харчишин: Я насправді не дуже здорова людина
Фото: Valeriy Kharchyshyn / Facebook
49-річний фронтмен українського гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин в інтерв'ю YouTube-каналу "Розмова" розповів, чому має законне право покидати Україну.

"Я не маю про це говорити, тому що в мене була ДТП і в мене немає певних органів, я не дуже здорова людина. Я міг би оформити цей статус давно. Але я цього не робив, бо не було часу і мені не потрібен статус, який мене принижує. На кордоні я з "білим квитком"… Але я був змушений потім довести його до кінця. Бо я щоразу відчуваю приниження, коли міністр каже, їхати чи не їхати"зізнався Харчишин.

Він зазначив, що "білий квиток" оформив, щоб мати можливість виїжджати за кордон для придбання гуманітарної допомоги військовим.

Контекст:

Валерій Харчишин народився 1974 року в Любарі Житомирської області. 1995 року разом із колегами Віктором Скуратовським і Олександром Барановським заснував гурт Second River. За рік назву гурту змінили на "Друга ріка".

У листопаді 2021 року Харчишин зізнався, що йому зробили складну операцію з видалення органу через підозри в онкозахворюванні.