Лето назвав повномасштабне вторгнення РФ в Україну "проблемою" і заявив, що виступить у Москві й Києві. Відео

Раніше Лето висловлював підтримку Україні
Фото: ЕРА

Засновник та учасник американського гурту Thirty Seconds to Mars, американський актор Джаред Лето під час концерту у столиці Сербії Белграді заявив, що планує виступити у країні-агресорі РФ. Фрагмент його виступу віруситься в мережі, його також опублікувало United24 Media у соцмережі X.

Лето зазначив, що виступить у Москві й Санкт-Петербурзі, "щойно буде вирішено "проблеми", пов'язані з повномасштабним вторгненням країни-агресора РФ в Україну. Лето додав, що також планує виступити у столиці Україні Києві.

Під час концерту артист заявив, що в залі є "російські гості", і зазначив, що відчув "багато російської енергії" в залі. Наприкінці концерту Лето подякував глядачам російською мовою.

Заява актора викликала розчарування в мережі. На сторінці Лето в Instagram під його останнім постом українці розкритикували актора за підтримку агресора.

"Їхати до Росії? Ти божевільний? Цілковите розчарування", – написали в коментарях.

"Ви в курсі, що в Україні війна, а не просто якісь "проблеми"? Якщо те, що ви сказали, вам нормально, якщо ви підтримуєте війну, то на вас не чекають в українській столиці Києві", – відреагували в мережі.

Контекст:

Раніше Лето висловлював підтримку Україні, виступаючи в Києві.