"Люблю, коли мені брешуть! А раніше плакала". Нікітюк заявила, що в її житті відбуваються шалені події

Нікітюк: Назву книгу "Кривавий автограф"
Фото: lesia_nikituk / Instagram
За словами української ведучої Лесі Нікітюк, вона має намір описати події, які з нею зараз відбуваються, у книжці.

Українська ведуча Леся Нікітюк 4 лютого в Instagram заявила, що протягом останніх п'яти днів у її житті відбуваються шалені події.

"Я вже пишу книгу, яку колись прочитаю і пригадаю ці божевільні події, які відбуваються зі мною останні п'ять днів. А назву книгу "Кривавий автограф". Думаю, буде декілька томів", – написала вона.

Ведуча не уточнила, про які події йдеться, але за два дні до цього заявила, що вважає обман і брехню неминучістю.

"Це буде спіткати вас завжди й іноді навіть із якоюсь циклічністю. Але потрібно за це дякувати і відпускати, тільки так ви зможете рухатися далі! Я взагалі люблю, коли мені брешуть, для мене це як ядерне паливо! А раніше дуже плакала і відчувала себе жертвою!" – зізналася ведуча.

За її словами, вона написала це для того, щоб "вирівняти свій емоційний стан", і подякувала фоловерам за те, що вислухали.

Нікітюк народилася 1987 року у Хмельницькому. Закінчила Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію (спеціальність – вихователь дошкільних установ). Під час навчання грала у КВК.

2011 року взяла участь у програмі "Розсміши коміка" на телеканалі "Інтер". Того самого року переїхала до Києва. Спочатку працювала адміністраторкою на телебаченні.

2012 року стала ведучою програми про подорожі "Орел і решка" на телеканалі "Інтер", ця робота принесла їй популярність. Нікітюк знімалася у двох сезонах шоу – четвертому і п'ятому. Потім була ведучою інших розважальних програм на "Інтері" та К1, із 2018 року працює на "Новому каналі", де веде шоу "Хто зверху?", "Хто проти блондинок?", "Le Маршрутка".

2018 року знімалася в шоу "Танці з зірками" на "1+1", разом із партнером Максом Єжовим посіла друге місце.