"Люблю тебе безмежно". Залужний привітав дружину із днем народження

Залужний – дружині: Важко навіть уявити, як би склалося моє життя без тебе
Фото: Валерій Залужний / Facebook

Колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 24 липня у Facebook розмістив своє спільне фото із дружиною Оленою.

"Переглядаючи наші сімейні фото, я зрозумів дуже важливу річ. У тебе зовсім немає власних фото, за великою рідкістю, де тебе знімав я. Це лише декілька знімків, де ти виглядаєш зовсім незвично. Лише мільйон фото, де ми разом", – зазначив Залужний.

Він освідчився дружині.

"Важко навіть уявити, як би склалося моє життя без тебе і наскільки важко тобі було завжди бути поруч. Люблю тебе безмежно. Дякую тобі за все. Із днем народження", – написав колишній головнокомандувач ЗСУ.

Фото: Валерій Залужний / Facebook

Контекст:

9 травня 2024 року президент України Володимир Зеленський офіційно призначив Залужного послом України у Великобританії, а перед цим звільнив його з військової служби за станом здоров'я.

На початку червня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що Залужний завершує підготовку до роботи послом у Великобританії. За інформацією українських ЗМІ, 3 липня Залужний вирушив до Великобританії.

У Валерія й Олени Залужних є дві дорослі доньки. В інтерв'ю українському журналісту Дмитрові Комарову, яке вийшло навесні 2023 року, Залужний зізнавався, що рідко зустрічається зі своєю сім'єю.

"Родина із 14-го року мене майже не бачила. Я комусь розповідав – не пам'ятаю, кому – а, скажу кому: головнокомандувачу збройних сил США. Говорю: "Я влітку, у липні 2014 року, поїхав. Повернувся через три місяці на два тижні. Знову поїхав. Повернувся через дев'ять місяців. Вони мене не бачили, – зізнався тоді він. – Вони до цього, скажімо так, звикли".