Loboda після ймовірного відпочинку на Кіпрі в компанії співвласника українського Forbes заявила, що перебуває в ОАЕ

Loboda: Як же добре у травні в Дубаї
Фото: lobodaofficial / Instagram
Українська співачка Loboda (Світлана Лобода), яка проживає в Росії, 6 травня в Instagram оприлюднила спільне фото з молодшою дочкою Тільдою, на якому зображена під час відпочинку на майже пустельному пляжі.

Артистка позує в кадрі в бікіні кольору піску і крислатому капелюсі, який частково приховує обличчя. Вона позначила, що перебуває в Дубаї (ОАЕ).

"Як же добре у травні в Дубаї", – підписала вона знімок.

Контекст:

5 травня 2021 року українське видання "Страна" з посиланням на інформацію, отриману з власних джерел, повідомило, що Loboda протягом кількох днів відпочивала на Кіпрі разом зі співвласником українського Forbes, бізнесменом вірменського походження Артуром Гранцом, який нібито є її цивільним чоловіком. Приводом для спільного відпочинку став ювілей бізнесмена – 5 травня йому виповнилося 50 років. У коментарі виданню Гранц спростував стосунки зі співачкою.

За день до цього, 4 травня, артистка публікувала в Instagram Stories відео святкового салюту, а також фрагмент свого виступу, не уточнивши, де й коли відбувалися ці події.

У Loboda є дві дочки: молодша Тільда (2018) і старша Євангеліна (2011). Батько Євангеліни – український хореограф Андрій Цар, із яким Loboda розлучилася 2014 року.

Фронтмена німецької групи Rammstein Тілля Ліндеманна у ЗМІ називають батьком молодшої дочки артистки. Loboda не коментує цієї інформації, а також приховує особисте життя.