Лонгорія показала, який вигляд має Вікторія Бекхем у реальному житті

Лонгорія: Так пишаюся тобою, Вікторіє!
Фото: evalongoria / Instagram

49-річна американська актриса Єва Лонгорія на своїй сторінці в Instagram 29 вересня розмістила знімки, зроблені на світському заході, який організувала 50-річна британська бізнесвумен і дизайнерка Вікторія Бекхем.

"Дівочий вечір на показі мод Вікторії Бекхем. Чудова колекція, чудовий вечір. Так пишаюся тобою, Вікторіє!" – написала Лонгорія.

На одному зі знімків Лонгорія позує з Бекхем. Дизайнерка для свого показу обрала штанний костюм із жакетом, стилізованим під фрак. Лонгорія одягла чорну сукню з асиметричним викотом.

Фото: evalongoria / Instagram

Лонгорія також показала себе на повний зріст. На одному з фото видно, що образ актриса доповнила чорними витонченими босоніжками.

Фото: evalongoria / Instagram
Фото: evalongoria / Instagram

Контекст:

Єва Лонгорія широко відома за роллю Габріель Соліс у серіалі "Відчайдушні домогосподарки" (2004–2012).

Також вона знялася у фільмах "Дівчина моїх кошмарів", "Наречена з того світу", "Нижча освіта", "Немає чоловіків – немає проблем", "Крістіада", "Дора і Загублене місто".

Вікторія Бекхем (дівоче прізвище – Адамс) стала відомою завдяки участі в жіночому попгурті Spice Girls. Улітку 1999 року співачка вийшла заміж за футболіста Девіда Бекхема, змінивши дівоче прізвище на прізвище чоловіка. Після завершення кар'єри співачки 2004 року Вікторія Бекхем стала дизайнеркою.