"Мамулина копія", "Красуні". Ребрик поділилася теплим фото з дочкою

Ребрик: Як же я хвилююся! Як ви дітей відпускаєте в табори?
Фото: liliia.rebrik / Instagram
Українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик 15 серпня розповіла, що відправила свою доньку Діану у спортивний табір.

"Валізи зібрані! Наймодніший одяг – випрасуваний, прикраси, як бачите, вже на дитині! Діана їде на 10 днів до спортивного табору. Ух, як же я хвилююся! Як ви дітей відпускаєте в табори?! Я – просто із завмиранням серця", – написала вона.

Ребрик додала, що її дочка їде на 10 днів у спортивний табір у Карпатах.

"Діана табори обожнює, рахувала дні до поїздки! Дивуюся, яка у мене вже доросла донечка! Сама зібрала валізи – я тільки їх перевірила і доклала необхідне і забрала зайве (наприклад, знайшла там свою косметику). До речі, дуже грамотно зібралася – я прямо в шоці була! І мінливу карпатську погоду врахувала, і кілька купальників узяла, і навіть банний халат! Усе це так тішить, але як подумаю, що вона там без батьків... То все одно хвилююся", – додала вона.

"Дуже схожі. Ви красуні", – написала alladenisova0102.

"Мамулина копія! Красуні", – додала nastyaevpak77.

Контекст:

Лілія Ребрик народилася 1981 року в Чернівцях. У 2001-му закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого.

Того самого року стала артисткою Київського академічного Молодого театру. Кар'єру на телебаченні почала 2006-го, ставши ведучою прогнозу погоди на СТБ. Із 2017 року Ребрик є ведучою ранкового шоу на каналі "Україна". Воно має назву "Ранок з Україною".