Mattel випустила дві ляльки Барбі на честь Шиффер

Шиффер: Ніколи не пізно гратися з Барбі
Фото: barbiestyle / Instagram

Американська компанія Mattel на честь 50-річчя німецької моделі Клаудії Шиффер презентувала дві ляльки Барбі, одягнені в копії вбрання від французького модного дому Balmain та італійського бренда Versace.

Німецька супермодель Клаудія Шиффер стала прототипом відразу двох ляльок Барбі. Про це повідомляють 20 жовтня на офіційній сторінці американської компанії Mattel в Instagram.

Одна з ляльок одягнена в синю сукню – копію вбрання від італійської дизайнерки Донателли Версаче.

Фото: barbiestyle / Instagram

"Супермоделі Клаудії Шиффер цього року виповнилося 50. Щоб відсвяткувати цю подію, ми відтворили деякі з її найзнаковіших моментів у моді!" – ідеться в публікації.

Чорна сукня-сітка другої Барбі повторює образ Шиффер від французького модного дому Balmain.

Шиффер у своєму мікроблозі розмістила ролик, у якому знялася в чорній сукні-сітці від Balmain із двома ляльками, створеними за її образом і подобою.

"Ніколи не пізно гратися з Барбі", – написала модель.

Шиффер народилася 1970 року в Райнберзі. Найтісніше вона співпрацювала з модним домом Chanel, була музою модельєра Карла Лагерфельда. Шиффер з'являлася на обкладинках журналів Cosmopolitan, Elle, Esquire, GQ, Playboy, Rolling Stone, Harper's Bazaar, Marie Claire, Time, Vanity Fair, Vogue. Вона є амбасадоркою доброї волі ЮНІСЕФ від Великобританії.