Меган Фокс приховувала роздуті губи після нічного візиту до пластичного хірурга. Оприлюднено фото

Фокс прикривала роздуті губи рукою та капюшоном.

Фото: meganfox / Instagram

35-річна американська акторка Меган Фокс потрапила в об'єктив камер папараці, коли вночі 13 грудня покидала клініку пластичної хірургії доктора Джейсона Даймонда Diamond Face у Беверлі-Гіллз. Акторка прикривала роздуті губи рукою та капюшоном. Про це 15 грудня повідомило британське видання Daily Mail.

У публікації зазначають, що клініку пластичної хірургії Фокс покидала в оверсайз толстовці та спортивних штанах FreeCity із чорними серцями на одній штанині. Волосся акторки було розпущеним, а під капюшоном була кепка. У руках Фокс тримала пакет із логотипом Diamond Face.

Також у матеріалі згадують, що клініка Diamond Face є однією з найпопулярніших у зірковому колі. Серед її клієнтів є такі знаменитості, як Кім Кардаш'ян, Кріссі Тейген та Гіларі Дафф.

15 грудня фото з Фокс було опубліковано на одній із фан-сторінок акторки в Instagram.

Контекст:

Меган Фокс відома за фільмами "Трансформери" і "Трансформери: Помста полеглих", "Черепашки-ніндзя" і "Черепашки-ніндзя 2".

Фокс – бісексуалка. Після розлучення 2020 року з актором Браяном Остіном Гріном акторка почала зустрічатися з репером Machine Gun Kelly. У шлюбі з Гріном Фокс народила трьох синів. У стосунках колишнього подружжя було кілька перерв.