Melovin звернувся до дружини затриманого СБУ кума Путіна Медведчука: Прийшов час розповісти, що ви про мене говорили за лаштунками

Melovin у 2015 році переміг на шоу "Х-фактор", яке вела дружина Медведчука
Фото: MÉLOVIN / Facebook
Український співак Melovin (Костянтин Бочаров) 14 квітня у Twitter, звертаючись до колишньої ведучої шоу "X-фактор" на СТБ Оксани Марченко, нагадав їй, як вона довела його до сліз перед виступом 2015 року.

"Ось сиджу і думаю, невже прийшов цей час розповісти всій Україні, усім глядачам, що ви про мене говорили за лаштунками "X-фактор" перед моїм виходом на сцену і чому саме я плакав на сцені?" – написав артист.

15 квітня він видалив перший твіт і розмістив новий пост, у якому розповів, що Марченко перед виступом називала його при всіх сатаністом і висміювала сценічний образ.

"Образ душевної ведучої було розбито ще до ввімкнення камер", – зізнався Melovin. За словами співака, він не тримає на неї образ, але вважає її акторкою без "Оскара".

"Колись обіймаючи дітей, зараз сидіти і спостерігати, як на твоїй землі їх безжально вбиває твій кум", – написав Melovin.

Контекст:

Melovin народився 1997 року в Одесі. У 2015 році артист став переможцем шоу "Х-фактор", ведучою якого була Марченко.

У 2017-му Melovin став фіналістом національного відбору пісенного конкурсу "Євробачення". У травні 2018 року з піснею Under The Ladder співак представляв Україну на "Євробаченні" в Лісабоні (Португалія) і посів 17-те місце.

Марченко – дружина затриманого СБУ голови політради партії "Опозиційна платформа – За життя", нардепа Віктора Медведчука, який є кумом російського президента Володимира Путіна. Після його затримання вона записала серію роликів із вимогою відпустити чоловіка. Користувачі соцмережі звернули увагу на кардинальні зміни в її зовнішності. Український пластичний хірург зазначив, що зазвичай таку пластику роблять, якщо людина планує втечу або збирається змінити паспорт.

Журналістка Тетяна Даниленко, реагуючи на ролики за участю Марченко, нагадала їй, що коли кум її чоловіка наказав напасти на Україну, вона звернень до Путіна не записувала.