"Мене треба було трошки побити". Tayanna розповіла, чому пробачила ексчоловіку фізичне насильство

Tayanna: Я завжди настільки розчинялася в людині, що забувала про все, що відбувається в моєму житті
Фото: tayanna / Instagram
За словами української співачки Tayanna, яка у квітні 2020 року заявила, що зазнала з боку колишнього цивільного чоловіка, продюсера Єгора Гліба фізичного насильства, зараз вважає його своїм ангелом-охоронцем.

Українська співачка Tayanna в передачі "Зірковий шлях", яка 25 березня вийшла на каналі "Україна", заявила, що помирилася з цивільним ексчоловіком і батьком свого сина Даніеля продюсером Єгором Глібом, пробачивши йому випадки домашнього насильства.

За словами співачки, зараз вона вважає, що той досвід був їй необхідним, щоб "прийти в себе".

"Він реально був моїм учителем, таким конкретним. Я це зрозуміла тільки нещодавно, ми з ним помирилися і спілкуємося – найкращі друзі. Він допомагає сину, часто вже бачиться й забирає до себе ночувати Я йому кажу: "Ти мій ангел-охоронець, який прийшов мене витягнути зі стану несвідомості", – заявила співачка.

На запитання, чи вдячна вона Глібові зокрема й за фізичне насильство, Tayanna відповіла ствердно.

"Я завжди настільки розчинялася в людині, що забувала про все, що відбувається в моєму житті. Коли людина доводить себе до такого стану, їй завжди Боженька присилає помічника. Він може бути різним – це залежить від того, який метод тобі підходить. Ну мене треба було трошки побити, подьоргати, щоб я прийшла в себе", – розповіла артистка.

Tayanna під своїм справжнім ім'ям Тетяна Решетняк починала кар'єру у гурті "Гарячий шоколад", який покинула 2011 року завдяки Єгору Глібу і зайнялася сольною кар'єрою.

У стосунках із Глібом співачка народила сина Даніеля. Пара розійшлася після трьох років цивільного шлюбу. Обранець співачки був молодшим за неї на вісім років.

У квітні 2020 року співачка зізналася, що приховувала від близьких факт домашнього насильства з боку Гліба.

"Ніхто про це не знав. Я нікому не розказувала, тому що я вважала, що це моє життя, і воно має бути закритим. Мені не хотілося нікого ще ув'язувати. Я ж мудріша – чого я влізла в таку "какашку?" – розповідала тоді співачка.