"Мені лестять здогадки". Колишня дружина Остапчука за рік після розлучення з'явилася на публіці з чоловіком. Фото

Войченко розлучилася з Остапчуком після 12 років шлюбу
Фото: olenavoychenko / Instagram
Ексдружина українського ведучого Володимира Остапчука, перекладачка Олена Войченко попросила журналістів передачі ЖВЛ на "1+1" не знімати обличчя її супутника, разом із яким прийшла на публічний захід.

Ексдружина українського ведучого Володимира Остапчука, перекладачка Олена Войченко з'явилася на публіці разом зі своїми двома дітьми й у супроводі чоловіка, ім'я якого відмовилася називати. Про це йдеться в сюжеті програми ЖВЛ, яка 18 березня вийшла на "1+1".

На уточнювальне запитання журналістки Каті Король, чи можна її привітати з тим, що серце більше не вільне, Войченко заявила, що поки не час говорити про такі речі.

"Мені дуже лестять ваші здогадки. Але я не думаю, що зараз у принципі час говорити про такі речі. Я сподіваюся, що так скоро й буде", – підкреслила колишня дружина ведучого.

У репортажі наголошують, що Войченко попросила журналістів не знімати обличчя її супутника.

Описуючи, якими рисами має володіти її майбутній обранець, Войченко підкреслила, що "чоловік має бути зрілим і чесним".

"Із власного досвіду: якби мені людина показала, яка вона є насправді, питань би не було ніяких. Тепер я буду уважнішою до тих людей, які люблять грати", – резюмувала ексдружина Остапчука.

Войченко відмовилася називати ім'я свого супутника. Скріншот: ЖВЛ / YouTube

Остапчук та Войченко розірвали шлюб 6 березня 2020 року після 12 років спільного життя. У них є двоє дітей: дочка Емілія (2013) та син Еван Олександр (2018).

У жовтні 2020 року Остапчук одружився з юристкою Христиною Горняк. Після реєстрації шлюбу дружина ведучого змінила прізвище, ставши Остапчук. У листопаді 2020 року ведучий заявив, що ексдружина не дає йому бачитися з дітьми.

Войченко в березні 2021 року, коментуючи стосунки з ексчоловіком, розповіла, що він не бере участі в житті її родини, а з дітьми бачиться, коли вони в садку і школі.