"Мені страшно тебе відпускати". Лідія Таран назвала себе злою мамою і показала, як росла її 14-річна дочка

Василина – єдина дочка Таран
Фото: lidiyataran / Instagram
Українська ведуча Лідія Таран 5 жовтня розмістила серію архівних фото, на яких зображено її дочку Василину у різні періоди її життя. Ведуча присвятила публікацію дню народження дочки – їй виповнилося 14 років.

"Я запланувала народити тебе перед своїми іменинами, але ти вирішила почекати ще днів 20 і з'явитися саме сьогодні, 14 років тому. Прощавайте, клоуни, аніматори і дитячі кімнати. Тепер ти вже сама плануєш свій день народження. Мені страшно тебе відпускати. І тому я прошу тебе не рости! Але ти, звичайно, мене не слухаєш. Пам'ятай – я тобі довіряю! Але не забувай ключі та мити посуд, бо з роботи прийде зла мама", – привітала дочку Таран.

Вона зазначила, що опублікувала знімки дочки з її дозволу, який було непросто отримати.

Контекст:

Лідія Таран народилася 19 вересня 1977 року у Києві у сім'ї журналістів. Вона володарка премій "Телезірка" та "Телетріумф". Кар'єру Таран розпочинала на радіо, а у 1998 році вперше з'явилася на екранах телевізорів у ролі ведучої кількох передач на "Новому каналі". Наразі Таран є обличчям каналу "1+1".

Василина – єдина дочка Лідії Таран. Її батько – український ведучий Андрій Доманський. Пара розійшлася у 2010 році після п'яти років стосунків.