"Ми маємо підняти їм моральний дух і чоловічий". Нікітюк закликала українок підтримати ЗСУ і розповіла, що потрібно робити

Нікітюк: Наші чоловіки, наші захисники мають бачити нас гарними
Фото: lesia_nikituk / Instagram
Українська ведуча і волонтерка Леся Нікітюк 5 травня в Instagram оголосила флешмоб для українок, закликавши їх публікувати у мережі свої красиві фото для підтримки "морального і чоловічого духу" українських захисників.

"Дівчата, я бачу, як за час війни ми з вами трохи, як це правильно сказати, так щоб себе і вас не образити... Ну не постаріли, а так би мовити, потьмяніли, втратили колір, коротше. Ми не маємо на це права. Я розумію, що такий час. Але час страху пройшов, ми високо підняли голову. А якщо ми її підняли – значить, вона має виглядати розкішно! Наші чоловіки, наші захисники мають бачити нас гарними. Щоб вони ще краще нас захищали, ми маємо підняти їм моральний дух, ну і чоловічий. Щоб було бажання швидше розбити ворога і повернутися додому. Тому пропоную флешмоб – виставляємо свої гарні фото під хештегом "краса для ЗСУ", – написала ведуча.

Контекст:

У перший день війни Нікітюк звернулася до своїх російських підписників, заявивши їм, що Росія почала бомбардувати Україну.

Зараз ведуча допомагає українським переселенцям, організувавши для них притулок, а також допомагає з пошуком житла та харчування.