"Ми з маленьким сином бідуємо, а ти хочеш позбавити нас усього!" Максакова звернулася до своєї 13-річної дочки

Стосунки з дочкою Максакова з'ясовувала у прямому ефірі на телеканалі "Россия 1"
Фото: mariamaksakova / Instagram

Російська оперна співачка й ексдепутатка Держдуми РФ Марія Максакова заявила, що бідує разом із молодшим сином – п'ятирічним Іваном, народженим у шлюбі з убитим у Києві ексдепутатом Держдуми Денисом Вороненковим.

Зізнання 43-річної жінки прозвучало 8 червня у програмі "Андрей Малахов. Прямой эфир" на телеканалі "Россия 1".

Програму було присвячено стосункам Максакової з колишнім цивільним чоловіком, бізнесменом Володимиром Тюріним і дочкою Людмилою Тюріною, яка після розлучення батьків залишилася з батьком. Під час ефіру з'ясувалося, що 13-річна дочка Максакової з квітня 2021 року намагається відсудити в матері квартиру в Москві на Краснопресненській набережній.

За словами дівчинки, мати подарувала їй цю житлоплощу, але пізніше забрала. Максакова ж запевняла, що не збиралася переписувати квартиру на дочку.

"Я тобі цієї квартири не дарувала, бо мені вона дісталася від мого батька! Нехай тобі твій батько хоч що-небудь подарує. Чим же тебе обпоюють? Батько тобою користується, щоб розтоптати мене. На що ти перетворюєшся? Я рахую гроші, у мене є $1 тис. чи $1,5 тис. на їжу й усе інше. Ми з маленьким сином бідуємо, а ти хочеш позбавити нас усього! Мені нема на що годувати Ваню!" – говорила в ефірі Максакова, звертаючись до дочки.

Дочка співачки заперечує, що батько налаштовує її проти матері й наполягає, що сама вирішила виключити Максакову зі свого життя. "Тебе просто ненавидить уся сім'я!" – заявила Людмила матері.

Контекст:

Тюрін – колишній цивільний чоловік Максакової. У пари є двоє спільних дітей – син Ілля і дочка Людмила. Діти проживають із батьком, який перешкоджає їхнім зустрічам із матір'ю.

23 березня 2017 року чоловіка Максакової, колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова, який набув українського громадянства і дав свідчення Генеральній прокуратурі України у справі про держзраду експрезидента України Віктора Януковича, у центрі Києва вбив кілер. Охоронець політика смертельно поранив нападника.

9 жовтня 2017 року генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що вбивство замовив колишній чоловік Максакової Володимир Тюрін за наказом ФСБ Росії, а виконав українець Павло Паршов. Луценко також повідомив, що кримінальне провадження у справі про вбивство Вороненкова передали до суду, а слідство встановило всіх учасників злочинного угруповання – від замовників до виконавців злочину.

Максакова в суді 23 квітня 2019 року сказала, що не вважає Тюріна причетним до злочину. За її словами, попередні свідчення вона давала під впливом московського приятеля Вороненкова, колишнього співробітника Слідкому РФ Дениса Панаїтова. Максакова заявила, що саме Панаїтов причетний до вбивства, оскільки, на її думку, він хотів заволодіти нерухомістю Вороненкова. Удова російського депутата також вважає причетним до злочину підприємця з Москви Віталія Качура.