Микита Пресняков висловився про долю замка Пугачової і Галкіна та їхній переїзд до Латвії

Пресняков: Моя вам порада: не вірте всьому, що показують на сумнівних каналах
Фото: npresnyakov / Instagram
Онук російської співачки Алли Пугачової, музикант Микита Пресняков у коментарі виданню "Подмосковье сегодня" 12 травня прокоментував чутки, за якими його бабуся та її чоловік, шоумен Максим Галкін планують продати свій замок у підмосковному селі Грязь і переїхати до Латвії.

Пресняков спростував інформацію, що він проживає в замку, поки Пугачова та Галкін перебувають в Ізраїлі.

"Ні, я там не живу. Алла і Максим не продають замок. І до Латвії вони переїжджати не збираються. Усе, що пишуть в інтернеті, – неправда",– сказав він.

Пресняков підкреслив, що більшість інформації про Пугачову та Галкіну – брехня.

"Моя вам порада: не вірте всьому, що показують на сумнівних каналах, коли якийсь голос за кадром озвучує неперевірену інформацію", – зазначив онук співачки.

Контекст:

Галкін і Пугачова засудили напад РФ на Україну. Після цього у РФ почалося цькування артистів. Незабаром стало відомо, що вони разом із дітьми виїхали з Росії до Ізраїлю. Пугачова, коментуючи ці чутки, наголосила, що вони поїхали у відпустку, а не емігрували.

Галкін у квітні зізнався, що змушений був разом із сім'єю покинути РФ, тому що в країні стали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

22 квітня Галкін заявив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.

Українська ведуча Маша Єфросиніна 26 квітня повідомила, що Галкін після засудження російської агресії втратив майно РФ, а також проти нього заведено кримінальну справу. За словами ведучої, про це під час телефонної розмови розповів сам артист.