"Мила моя, люба моя Катю". 67-річний Ющенко зворушливо привітав дружину із 60-річчям. Фото

У шлюбі у Віктора і Катерини Ющенків народилося троє дітей
Фото: Віктор Ющенко / Facebook
Третій президент України, 67-річний Віктор Ющенко 1 вересня розмістив у Facebook серію фото, на яких зображений разом зі своєю дружиною Катериною Ющенко. Він присвятив публікацію її дню народження – 1 вересня дружині третього президента виповнилося 60 років.

"Наймиліша, ніжна, добра, красива і мудра – це моя дружина. пишаюся тим, що багато років іду рука в руку із чарівною, ніжною, чудовою леді – мамою наших дітей. Нехай моя любов буде оберегом для тебе. А надія, віра й любов будуть супутниками твого життя.
Щиро обіймаю, наймиліша моя, кохана моя Катю", – написав він.

Контекст:

Віктор Ющенко народився 23 лютого 1954 року в селі Хоружівка в Сумській області. Закінчив Тернопільський фінансово-економічний інститут. Із 1993-го до 1999-го очолював Національний банк України, із 1999-го до 2001-го був прем'єр-міністром, а з 2005-го до 2010-го – президентом.

Катерина – друга дружина Ющенка. У пари є троє дітей: 17-річний син Тарас, 20-річна дочка Христина Катрін і 22-річна Софія Вікторія. Від першого шлюбу в нього дочка Віталіна і син Андрій. В експрезидента також четверо онуків.