"Місія нездійсненна 7". Після гнівного виступу Круза зі знімальної групи почали звільнятися люди – ЗМІ

Круз засмучений тим, що учасники знімальної групи фільму "Місія нездійсненна 7" не дотримуються санітарних норм під час пандемії коронавірусу
Фото: ЕРА
Після того, як слова американського актора Тома Круза, який вичитав знімальну групу фільму "Місія нездійсненна 7" за недотримання санітарних норм під час пандемії коронавірусу, стали надбанням громадськості, він влаштував команді повторну догану, пише The Sun.

Знімальну групу фільму "Місія нездійсненна 7" цього тижня покинуло п'ятеро людей, повідомляє 17 грудня таблоїд The Sun, посилаючись на власні джерела.

За інформацією видання, люди заявили про рішення звільнитися після того, як американський актор і продюсер фільму Том Круз повторно вичитав учасників знімальної групи. Цього разу, пише таблоїд, приводом для гнівних висловлювань актора слугувало те, що його попередню розмову записали і передали ЗМІ.

Водночас інсайдер підкреслив, що Круз дійсно доклав чимало зусиль для того, щоб організувати зйомки під час пандемії, і зараз засмучений тим, що колеги не сприймають ситуації серйозно.

Цього тижня The Sun оприлюднив аудіозапис розмови Круза із членами знімальної групи, під час якої він із використанням нецензурної лексики пригрозив їм звільненням у разі, якщо вони не дотримуватимуться санітарних норм під час пандемії коронавірусу.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

За даними американського Університету Джонса Гопкінса, у світі коронавірус підтверджено у 74,35 млн осіб, 1,65 млн хворих померли.

Прем'єру фільму "Місія нездійсненна 7" заплановано на осінь 2021 року.