"Місто продовжує жити й чекати перемоги". Гурт The Hardkiss у кліпі на пісню Festival показав, який вигляд має Київ під час війни. Відео

Саніна: Ця пісня про диво. Про магічні небесні сили, що перетворюють вибухи на феєрверки, кулі – на дощ, а біль – на пісні
Відео: The HARDKISS / YouTube
Український гурт The Hardkiss 4 травня на своєму каналі в YouTube презентував кліп на пісню Festival.

"Ця пісня про диво. Про магічні небесні сили, що перетворюють вибухи на феєрверки, кулі – на дощ, а біль – на пісні, – розповіла фронтвумен гурту, яка веде "Євробачення 2023", Юлія Саніна. – Ми всі хочемо жити у світі без війни, без агресорів та окупантів. І відчувати цей світ як великий позитивний фестиваль. Але, на жаль, це лише мрії, дуже далекі від реальності. Піснею ми вчергове хочемо нагадати світу про війну, розв'язану Росією проти нашої країни. У той час, як світ феєрверками зустрічав новий 2023 рік, українці ховалися в бомбосховищах через масовані обстріли".

У кліпі музиканти показали, який вигляд має Київ під час війни.

"Моє рідне місто, яке попри все продовжує жити. Жити й чекати найголовнішого свята – перемоги", – зазначила Саніна.

Відео: The HARDKISS / YouTube

Контекст:

Гурт The Hardkiss створили 2011 року.

Саніна після нападу РФ на Україну виїхала за кордон і виступає з концертами на підтримку українців. Невдовзі до неї приєдналися й інші учасники колективу, включно з її чоловіком Валерієм Бебком.

22 червня 2022 року The Hardkiss виступив на одній сцені з американським гуртом Metallica в межах фестивалю Prague Rock на підтримку України.

У лютому 2023 року стало відомо, що Саніна вестиме два півфінали й фінал "Євробачення 2023".