"Моя приємна людина". Розлучений Пікалов із "Квартал 95" заселфився з подругою Брежнєвої, ніжно притулившись до її щоки

Пікалов розлучився із дружиною після 18 років шлюбу
Фото: pikalov95_official / Instagram
Засновниця артпростору Index 50 Ніна Горбачова 16 грудня розмістила у Instagram Stories спільне чорно-біле селфі з актором студії "Квартал 95" Олександром Пікаловим.

Знімок було зроблено під час концерту учасників студії "Квартал 95" у Палаці "Україна".

Пікалов позує в кадрі, ніжно притиснувшись щокою до щоки Горбачової.

"І моя приємна людина", – підписала вона фото, поставивши під текстом серце. Згодом Горбачова видалила цю публікацію.

Скріншот: ninagorbachova / Instagram

Контекст:

25 жовтня стало відомо, що Пікалов розлучився із дружиною Іриною після 18 років шлюбу. Артист не називав причин розлучення, мимохідь згадавши, що залишив будинок, розташований за дві вулиці від будинку п'ятого українського президента Петра Порошенка, ексдружині, а сам живе у квартирі.

Пікалов також не став говорити, коли саме набув статусу холостяка, але розповів, що день народження дружини в серпні цього року вони святкували разом. Дружина артиста – виконавча продюсерка студії "Квартал 95". Пара має 16-річного сина Михайла.

Бізнесвумен Ніна Горбачова відома, зокрема, тим, що 2016 року у складі української делегації підняла прапор України на концерті російської співачки Земфіри у Вільнюсі (Литва). Відповідне відео опубліковано на сторінці українського шоумена Олександра Педана в Instagram.

Горбачова із 2007 року є директоркою благодійного фонду української співачки Віри Брежнєвої "Промінь Віри", який, зокрема, допомагає дитячим відділенням онкогематології в Україні. Горбачова у своїх публікаціях називає артистку подругою та сестрою.