"Мої займенники – вона, її". 29-річний актор Томмі Дорфман зробив камінг-аут як трансжінка

Дорфман: Я вдячна кожному трансгендеру, який пройшов цей шлях, зламав перепони і ризикнув життям, щоб жити по-справжньому
Фото: tommy.dorfman / Instagram
29-річний американський актор Томмі Дорфман, відомий за чоловічою роллю Раяна Шейвера в серіалі "13 причин чому", 22 липня в Instagram зробив камінг-аут, заявивши, що вважає себе трансгендерною жінкою.

ої займенники – вона, її. Я особливо вдячна кожному трансгендеру, який пройшов цей шлях, зламав перепони та ризикнув життям, щоб жити по-справжньому. Дякую всім трансжінкам, які показали мені, хто я, як жити", – написала Дорфман.

В інтерв'ю виданню Time вона розповіла, що ідентифікує себе так уже майже рік. Дорфман зазначила, що не має наміру змінювати ім'я, оскільки названа на честь родича, який помер за місяць після її появи на світ, тому відчуває з ним зв'язок.

За словами знаменитості, вона ніколи не приховувала своєї ідентичності, а після "медичного переходу" просто заново показала себе як жінку. Актриса зазначила, що раніше не почувалася досить безпечно, щоб говорити на цю тему.

Контекст:

2021 року Дорфман почав з'являтися на публіці в жіночому одязі. Це спровокувало чутки про можливий камінг-аут. Знаменитість є активістом ЛГБТ-спільноти та бере участь у благодійних акціях.