Monatik і Tumazar презентували пісню "Мила не плач". У ній є куплет китайською мовою. Аудіо

Monatik: Для мене важливо допомагати артистам, які тільки починають свій шлях
Фото надала команда артиста

Український співак Monatik 10 жовтня презентував пісню "Мила не плач", яку записав разом з українським виконавцем Tumazar. Композицію опублікували на YouTube-каналі Tumazar.

У пресрелізі зазначено, що пісню написано про всіх українців, котрі через трагічні обставини в Україні не можуть повернутися додому. Артисти співають про дівчину, яка уособлює тисячі тих, хто "з болем у серці збирає по шматках спогади про своє минуле, намагаючись віднайти себе в новій реальності". Для Tumazar пісня має особливе значення, адже він написав її про свою сестру, вимушену через війну жити за кордоном.

"Це пісня-підтримка, яку ми висловлюємо всім, хто вимушено виїхав. У треку нам вдалося поєднати дві різні думки – у Monatik погляди більш позитивні, зрілі, сильні. А я більше про прийняття цього смутку. У своєму куплеті я співаю: "Відчуй цей біль, прийми, ти побачиш вихід скрізь". Monatik же говорить про те, що героїня збирає себе по шматках. Тобто він про зцілення, а я – про прийняття відчаю й болю перед загоєнням ран", – розповів Tumazar. 

У пісні також є куплет китайською мовою, у якому Tumazar співає про мрії й надії дівчини, яка намагається знайти свій шлях у великому світі.

За словами Monatik, під час співпраці з Tumazar він побачив у ньому справжній потенціал.

"Для мене важливо допомагати артистам, які тільки починають свій шлях, не лише розвиватися як музикантам, а й надихати їх на сміливість бути собою. Я радий, що сьогодні можу презентувати наш спільний результат. Співпраця з Tumazar – це доказ, що таланти народжуються там, де є підтримка, взаєморозуміння й бажання творити", – сказав співак.