"На кону життя дитини". MamaRika зізналася, що робила кесарів розтин

MamaRika: Новину про кесарів розтин сприйняла адекватно
Фото: mamarika_official / Instagram
Українська співачка MamaRika 7 липня в Instagram розповіла, що під час пологів їй робили кесарів розтин.

"Я схильна довіряти Богу та обставинам, тому новину про кесарів розтин сприйняла адекватно. Чому? Та тому що тут питання не стоїть – на кону життя та здоров'я твоєї дитини", – зазначила вона.

Співачка зізналася, що процедура тривала недовго – приблизно пів години.

"Що я при цьому відчувала? Та все й одразу: страх невідомості та страх за малого, щоб усе пройшло гладко, переживала щодо анестезії, що буду відчувати, хвилювання перед головною зустріччю мого життя. Фізично – це теж дуже дивний та новий досвід, але скажу одразу, що це терпимо!" – розповіла MamaRika.

Співачка додала, що, лежачи на столі, вона попросила увімкнути якусь мантру, щоб заспокоїтися, – і анестезіолог поставив саме ту мелодію, під яку вона медитувала всю вагітність.

"Коли мені приклали малюка до грудей, я, мабуть, була в іншому вимірі від щастя та емоцій, бо цей момент більше ні з чим не зрівняти. Це найкраще шо зі мною ставалося за все життя. Сєргєіч перерізав пуповину, і йому на груди поклали заповітний комочок щастя в 3500 г та 55 см", – розповіла вона.

Контекст:

MamaRika (справжнє ім'я співачки – Анастасія Кочетова) народилася 1989 року в місті Червоноград Львівської області. Раніше співачка виступала із псевдонімом Еріка, але 2016 року змушена була від нього відмовитися після припинення роботи з українським продюсером Сергієм Кузіним.

Зараз продюсером співачки є її чоловік, актор і ведучий Сергій Середа – пара таємно зареєструвала шлюб у березні 2020 року. У січні 2021-го подружжя переїхало з Києва до Одеси.

2 серпня MamaRika народила сина.