"На морі із сім'єю". Галкін уперше після переїзду з РФ до Ізраїлю показав своїх дітей. Відео

Галкін разом із сім'єю покинув РФ і переїхав до Ізраїлю
Фото: maxgalkinru / Instagram
Російський актор Максим Галкін, який проживає в Ізраїлі, 2 червня опублікував в Instagram відео, яке зняв під час сімейного відпочинку на морі.

У кадрі знято дітей Галкіна Лізу і Гаррі, а за кадром чути голос їхньої матері, російської співачки Алли Пугачової.

"На морі із сім'єю – безцінно", – підписав ролик Галкін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Контекст:

Галкін засудив напад РФ на Україну. Після цього в РФ почалося його цькування. Незабаром стало відомо, що він разом із дітьми та дружиною виїхав із Росії до Ізраїлю. Пугачова наголошувала, що вони поїхали у відпустку, а не емігрували.

Галкін у квітні зізнався, що змушений був разом із сім'єю покинути РФ, тому що у країні стали забороняти його концерти, а рекламодавці почали відмовлятися від співпраці.

1 квітня Галкін заявив, що його акаунт в Instagram більше не буде розважальним, як це було до нападу Росії на Україну, коли він знімав "кумедні відео з дітьми і гумористичний контент".

22 квітня артист записав відео, в якому повідомив, що частину своїх гонорарів від концертів в ізраїльських містах передасть на допомогу українським біженцям.

Українська ведуча Маша Єфросиніна 26 квітня повідомила, що Галкін після засудження російської агресії втратив майно РФ, а також проти нього заведено кримінальну справу. За словами ведучої, про це під час телефонної розмови розповів сам артист.