"На очах сльози, у горлі ком". Учасниця "Супермоделі по-українськи" розсталася з нареченим-французом напередодні весілля

Маремуха: Ми з Луї розсталися
Фото: vicky_mare / Instagram

Учасниця проєкту "Супермодель по-українськи" на "Новому каналі" Вікторія Маремуха зізналася, що намагалася врятувати стосунки зі своїм нареченим із допомогою психолога.

Телеведуча й учасниця другого сезону шоу "Супермодель по-українськи" на "Новому каналі" Вікторія Маремуха розсталася зі своїм нареченим – французом Луї – напередодні весілля. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За словами Маремухи, вони з нареченим жили роздільно з квітня 2020 року, але весь цей час їй доводилося робити вигляд, що все добре.

"Ми з Луї розсталися. Це рішення не далося нам за один день, ми намагалися врятувати відносини. Ми багато говорили, займалися з психологами, проте, на жаль, ми надто різні, живемо в різних світах", – заявила вона.

Маремуха зізналася, що тріщина в їхніх стосунках з’явилася приблизно рік тому.

"Після чергової суперечки ми прийняли рішення розійтися і залишитися друзями. Адже було чотири щасливі роки разом. На очах сльози, у горлі ком, але знаю точно: усе, що не робиться – на краще", – підсумувала вона.

Коментуючи пост своєї екснареченої, Луї написав, що ні з ким не почувався таким щасливим, як із нею.

"Але зараз, коли тебе немає, я почуваюся розбитим на мільйон маленьких частинок і повністю спустошеним", – заявив француз.

Маремуха познайомилася з бойфрендом 2016 року. Наприкінці 2019 року француз зробив їй у Парижі пропозицію, на яку Маремуха відповіла згодою.