Налчаджиоглу вперше після розставання з коханою прокоментував їхнє возз'єднання за кордоном

Налчаджиоглу і його дівчина зараз разом відпочивають за кордоном
Фото: muratnalca / Instagram

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу 21 червня в Instagram Stories уперше після розставання зі своєю дівчиною, українською моделлю Анастасією Foxy прокоментував їхнє возз'єднання на відпочинку в Туреччині.

Модель розмістила у своєму мікроблозі фото, на якому її знято в купальнику на відпочинку в Бодрумі.

Налчаджиоглу зробив репост знімка на свою сторінку.

"Моя", – написав він, супроводивши коментар зображенням серця.

Фото: muratnalca / Instagram

Контекст:

Налчаджиоглу й Анастасія Foxy були у стосунках із січня до травня 2024 року. 31 травня Анастасія Foxy повідомила, що вони з Налчаджиоглу розсталися. Вона розмістила романтичне чорно-біле відео за їхньою участю, зазначивши, що, "незважаючи ні на що, це була красива історія". Свій коментар вона супроводила зображенням розбитого серця.

Приблизно за годину після заяви Анастасії Foxy Налчаджиоглу також розмістив в Instagram Stories свою заяву. "Навіть якщо в тебе немає нічого зараз, у тебе є життя. І це головне", – написав він. Незабаром після цього екскохані відписалися одне від одного, а Анастасія Foxy видалила зі своєї сторінки всі їхні спільні фото. 5 червня знімки з екскоханою прибрав зі свого мікроблогу й Налчаджиоглу.

12 червня Анастасія Foxy звернулася в мережі до ексбойфренда, привітавши його із 47-річчям. Про своє примирення ні бізнесмен, ні модель публічно не повідомляли, але після цього кожен із них відновив у соцмережі спільні знімки, а 17 червня засвітилися на одному курорті в Бодрумі. Разом із Налчаджиоглу там відпочиває і його 13-річна донька Софія від першого шлюбу.