"Нам її "надиктував космос". MamaRika презентувала пісню "Шепоче дощ", яку записала разом із репером Balsam. Відео

MamaRika про дует із репером Balsam: Я дуже люблю створювати фіти з молодими артистами, мені подобається їхня енергія
Фото надала команда артистів

Українська співачка MamaRika 16 липня в YouTube презентувала кліп на пісню "Шепоче дощ" про біль розлуки, через який зараз проходить більшість українських сімей. Артистка записала трек дуетом із чернівецьким реп-виконавцем Balsam, який зараз служить у лавах Державної прикордонної служби України. 

Як зазначено у пресрелізі, артисти випадково познайомилися на студії у продюсера Івана Клименка, хоч до цього неодноразово чули про творчість одне одного. Між ними одразу зародилася творча синергія.

"Я дуже люблю створювати фіти з молодими артистами, мені подобається їхня енергія! У таких треків завжди класний свіжий вайб. Мені подобається показувати своїй аудиторії нові імена, знайомити своїх шанувальників із новими артистами. Ми всі повинні допомагати одне одному, обʼєднуватися, і музика не виключення, – розповіла MamaRika. – "Шепоче дощ" була створена менше ніж за пів дня. Нам її буквально "надиктував космос", адже тема надто актуальна й болісна. Ця пісня є криком більшості українських пар і сімей, яких розлучила війна. Вони віддали б усе на світі за одні лише обійми своїх коханих і більше ніколи не відпускали. Я дуже хочу, щоб ця робота дала надію й підтримала тих, чиє серце зараз рветься від розлуки".

За словами Balsam, лірична композиція передає глибокі почуття, які виникають під час розлуки з коханою людиною.

"У кожному рядку звучить обіцянка і надія на нову зустріч, яка обов'язково відбудеться, незважаючи на всі перешкоди. Люди не бачать своїх рідних, діти не бачать батьків, це все – великий біль, який крає серця. Це трек про наші реалії, де два рідні серця не разом, але до останнього вірять, що зовсім скоро зможуть відчути тепло одне одного", – зазначив він.

"У відео фігурує лише одна MamaRika, оскільки під час зйомок Balsam був на службі і знаходився в місцях, де не можна знімати. У кліпі артистка самотньо гуляє по Києву. Це символізує те, що багато українських дівчат зараз не мають можливості прогулятися разом із другою половинкою по їхніх особливих місцях", – ідеться у пресрелізі.