"Нам варто було почекати з оголошенням про вагітність". 40-річна Спірс повідомила про втрату дитини на ранньому терміні

Спірс та Асгарі разом із 2016 року
Фото: samasghari / Instagram
40-річна американська співачка Брітні Спірс 14 травня в Instagram повідомила, що втратила дитину на ранньому терміні вагітності.

"Із глибоким сумом ми змушені оголосити, що втратили нашу дитину на ранніх термінах. Це найважчий час для будь-кого з батьків. Можливо, нам варто було почекати з оголошенням про вагітність, але ми були занадто схвильовані. Наше кохання одне до одного це наша сила. Ми й далі будемо намагатися зробити нашу чудову сім'ю ще більшою", написала артистка у спільному зі своїм нареченим пості.


Контекст:

Про вагітність Спірс повідомила 11 квітня, не називаючи терміну. Батько дитини – наречений Спірс, фітнес-тренер Сем Асгарі.

Для нього ця дитина – первісток. У Спірс є сини Шон (2005) та Джейден (2006). Їхнім батьком є ексчоловік співачки, американський танцюрист і репер Кевін Федерлайн. Вони розлучилися у 2006 році.

2007 року Федеральний суд Лос-Анджелеса передав право опіки над дітьми Федерлайну, а Спірс зобов'язав пройти примусове лікування у психіатричній клініці.

Із січня 2008 року Спірс жила під опікою свого батька Джеймі Спірса. 29 вересня 2021 року суддя Верховного суду Лос-Анджелеса ухвалила рішення про усунення Джеймі Спірса від опікунства над дочкою, а 12 листопада суд остаточно звільнив співачку з-під батьківської опіки.

У вересні 2021 року Асгарі запропонував Спірс узаконити стосунки, які почалися ще у 2016 році. Дату майбутнього одруження пара тримає в таємниці.