"Навчив мене любити по-справжньому". Дружина Сенцова показала свого 10-річного сина

Сенцов і Вельч на початку грудня стали батьками. У них народився син Дем'ян
Фото: Oleg Sentsov / Facebook
Дружина колишнього політв'язня, українського режисера Олега Сенцова, який у складі ЗСУ захищає Україну від російських окупантів, 11 грудня у Facebook опублікувала фото, на якому її зафіксовано з її 10-річним сином Левом. Вероніка Вельч присвятила публікацію його 10-річчю.

"10 років людині, яка навчила мене любити по-справжньому", – підписала вона фото.

Контекст:

Вельч – директорка з адвокації американської компанії Ridgley Walsh. Вона народилася в Івано-Франківську, закінчила Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Її ексчоловік колишній координатор руху "Чесно", політичний консультант Андрій Круглашов. Лев їхня спільна дитина.

5 липня 2022 року Сенцов і Вельч стали чоловіком і дружиною. Про те, що вони перебувають у стосунках, Сенцов повідомив у березні 2022 року. На початку грудня стало відомо, що у подружжя народився син Дем'ян.

Від попередніх стосунків у Сенцова є троє дітей.   Дорослі   Аліна та Владислав – діти від першого шлюбу. Про народження третьої дитини – дочки Емми – Сенцов повідомив 5 лютого 2021 року. Вона народилася 16 грудня 2020 року. Із її матір'ю, українською поетесою Юлією Бабич Сенцов зустрічався кілька місяців. Про вагітність Бабич дізналася вже після розставання.