Названо причину смерті 31-річного Ліама Пейна, якого виявили мертвим у дворі готелю в Буенос-Айресі

Пейн народився в серпні 1993 року
Фото: ЕРА

Ексвокаліст британсько-ірландського гурту One Direction, британський співак Ліам Пейн дістав перелом черепа й миттєво помер від "дуже серйозних травм", коли 16 жовтня випав із балкона свого номера, розташованого на третьому поверсі в готелі Casa Sur Palermo в Буенос-Айресі (Аргентина). Про це з посиланням на заяву медиків 17 жовтня повідомив таблоїд New York Post.

За словами начальника служби екстреної допомоги Буенос-Айреса Альберто Кресченті, рятувальники прибули до готелю після того, як у середу ввечері їм надійшов екстрений виклик від "розлюченого" менеджера, але нічого не змогли зробити, оскільки травми виявилися несумісними із життям.

Редакція зазначає, що менеджер готелю, викликаючи медиків і поліцію, повідомив, що Пейн "трощив готельний номер і перебував під впливом наркотиків і алкоголю". У поліції підтвердили, що прибули на виклик у готель до "агресивного чоловіка, який міг бути під впливом наркотиків і алкоголю".

Контекст:

Пейн народився в серпні 1993 року. Він двічі брав участь у британському телевізійному шоу X Factor – 2008-го і 2010 року. 2010 року артист приєднався до гурту One Direction, який припинив своє існування 2016-го. Із 2017 року Пейн розпочав сольну кар'єру. Його дебютний сольний сингл Strip That Down посів третє місце у британському чарті.

У ніч проти 17 жовтня ЗМІ повідомили, що Пейн розбився, випавши з балкона.

У Пейна залишився семирічний син Беар Грей від його колишньої дружини, солістки британської групи Girls Aloud Шеріл.