Названо причину смерті єдиної доньки Преслі. За кілька років до цього вона робила операцію зі зниження ваги

Причини смерті 54-річної Преслі оприлюднили за шість місяців після її смерті
Фото: ЕРА
54-річна американська співачка Ліза Марі Преслі померла від непрохідності кишківника. Про це 14 липня повідомляють на сайті ВВС із посиланням на заяву служби судово-медичної експертизи округу Лос-Анджелес (США).

Результати оприлюднили за шість місяців після її смерті – вона померла в госпіталі 13 січня. Відомо, що перед смертю артистка скаржилася на біль у животі.

Повідомляють, що непрохідність виникла через спайки, які з'явилися після операції зі зниження ваги. Преслі зазнала хірургічного втручання кілька років тому.

Контекст:

Єдина донька американського співака Елвіса Преслі і Прісціли Преслі народилася 1 лютого 1968 року.

У неї залишилися дві доньки-близнючки Гарпер і Фінлі, народжені 2007 року від її четвертого чоловіка, продюсера Майкла Локвуда, і 31-річна донька Райлі Кіо, народжена у першому шлюбі з музикантом Денні Кіо.

Улітку 2020 року єдиний син Лізи Марі Преслі, американський музикант-початківець Бенджамін Кіо у віці 27 років наклав на себе руки.

Чоловіками артистки були американський співак Майкл Джексон і американський актор Ніколас Кейдж.

2018 року Ліза Марі Преслі лікувала у клініці залежність від таблеток, які відпускають за рецептом. Преслі не приховувала, що в підлітковому віці була залежною від наркотиків, седативних препаратів і алкоголю.