Не змогла стримати сльози. Ваккі показав, як зустрів матір своєї дитини вдома після пологів

Фонсека 27 жовтня народила Ваккі доньку
Фото: sharfonseca / Instagram

Італійський бізнесмен Джанлука Ваккі влаштував для своєї дівчини, венесуельської моделі Шерон Фонсекі, та їхньої новонародженої доньки Блу Джерусалеми зворушливий прийом.

53-річний італійський бізнесмен Джанлука Ваккі, відомий як "мільйонер-танцівник ", на своїй сторінці в Instagram показав перший приїзд додому своєї доньки Блу Джерусалеми.

"Ласкаво просимо додому, принцесо... Ми тебе любимо", – написав він.

У ролику показано, як розкриваються ворота, прикрашені рожевим бантом, і на територію маєтку Ваккі в'їжджає автомобіль, у якому перебуває він зі своєю дівчиною, венесуельською моделлю Шерон Фонсекою, і їхньою новонародженою донькою Блу Джерусалемою. Дорогу до дому прикрашено фігурками тварин і рожевими кульками.

У певний момент Фонсека, зворушена, розплакалася. Після приїзду додому Ваккі, матір його новонародженої доньки і саму дівчинку оплесками зустрів обслуговувальний персонал. А в самому будинку на Фонсеку чекав накритий стіл.

Ролик він супроводив піснею зі словами I Am Ready To Jerusalema, що перекладають як "Я готовий до Джерусалеми".

Ваккі відомий як "мільйонер-танцівник" завдяки своїм постам в Instagram. Зараз на його акаунт підписано 18,2 млн осіб.

10 травня 2020 року Ваккі повідомив, що Фонсека вагітна. 13 липня вона заявила, що вони з бойфрендом готуються дізнатися стать майбутньої дитини.

26 жовтня Ваккі опублікував у мікроблозі ролик, записаний у пологовому відділенні – на відео він виконав танець у компанії своєї вагітної дівчини і співробітниці клініки.

27 жовтня бізнесмен повідомив, що став батьком.