"Неприємна болячка". Наташа Корольова зізналася, що вже довго хворіє

Корольова: Фото не для людей зі слабкими нервами!
Фото: koroleva_star / Instagram
Російська співачка українського походження Наташа Корольова 29 червня у Stories Instagram показала своє тіло в червоних плямах.

Корольова розповіла, що давно хворіє на алергію, яка проявляється як кропив'янка.

"Мені було 23 роки, коли я познайомилася з цією неприємною болячкою, і почалося. Чого я тільки не перепробувала... А зараз, увага, буде дуже страшна фотографія. Фото не для людей зі слабкими нервами! Ось так можна прокинутися й офігіти від того, що відбувається на твоєму тілі", – написала вона.

На знімку співачка показала торс і груди без бюстгальтера. Для фото вона підняла одяг.

Скріншот: koroleva_star / Instagram

Контекст:

Наташа Корольова (справжнє прізвище – Поривай) народилася 31 травня 1973 року в Києві. 1989 року співачка поїхала до Москви. У дискографії співачки 11 альбомів. Вона заміжня за стриптизером Тарзаном (Сергієм Глушком) із 2003 року. У пари є син Архип (2002).

У 2016 році Служба безпеки України ввела заборону на в'їзд до України Корольовій строком на п'ять років "за дії, що суперечать інтересам країни". Співачка давала концерти в окупованому Криму і з 2006 року є членкинею партії "Единая Россия". У 2017 році СБУ тимчасово скасувала заборону на в'їзд, щоб Корольова змогла приїхати на похорон своєї бабусі.

У вересні 2018 року Корольова звернулася до Європейського суду з прав людини через заборону на в'їзд. У жовтні 2019 року співачка попросила президента України Володимира Зеленського дозволити їй приїжджати в Україну.

Корольову занесено до бази сайта theylovewar.com ("Вони люблять війну") за замовчування агресії путінського режиму. Чоловік Корольової, стриптизер Тарзан підтримав російську агресію щодо України.