"Несимпатична жінка". Агутін нагрубіянив підписниці у відповідь на критику його творчості

Агутін випустив перший альбом 1994 року
Фото: Leonid Agutin / Facebook
Російський співак Леонід Агутін 26 вересня оприлюднив у Facebook серію роликів, записаних під час виконання своєї нової пісні "Цветы".

"Леоніде, ви ніби все життя тягнете одну мелодію, одну пісню співаєте. Невже не можна щось оригінальне придумати, ви ж композитор? Аранжувальники краще працюють. Ну скільки можна в одну ду-ду", – прокоментувала публікацію російська психологиня Тетяна Винокурова.

Агутін у відповідь на критику назвав підписницю "несимпатичною жінкою".

"Тетяно, ви дуже несимпатична жінка. І безглузді претензії до автора, якого слухають мільйони людей, тільки погіршують ситуацію. До речі, саме сьогодні прочитав, що бабуся [російського музиканта] Андрія Макаревича, коли той познайомився з творчістю [британського гурту] The Beatles, обурювалася, що у них усі пісні на один мотив і вони їй не подобаються. Вітаю, ви стали бабусею", – заявив співак.


Контекст:

Агутін народився в Москві 1968 року. Перший альбом співака вийшов 1994 року з назвою "Босоногий мальчик". У 1998 році музикант випустив альбом "Летний дождь".

Агутіна вказано в базі сайта "Миротворець" за "участь у пропагандистських заходах російської окупаційної влади на території окупованого Криму".