"Несподівано", "Ох і класні", "Просто будь щаслива". Журналістка показала романтичні обійми з Позитивом

У квітні Позитив зізнався, що розлучився з дружиною
Фото: positiff / Instagram
Ексучасник українського гурту "Время и Стекло" і учасник гурту Mozgi Позитив (Олексій Завгородній) на світлині сидить на сходах, обіймаючись із дівчиною, обличчя якої приховано за затемненими окулярами. Фото пари 3 вересня оприлюднили в Instagram програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

"Ексклюзив, якого ніхто не очікував. Вже зовсім скоро дізнаєтеся про всі найгарячіші подробиці", – ідеться у публікації.

Відповідаючи на запитання підписників, редактори сторінки зазначили, що артист обіймає за плечі журналістку передачі Вікторію Курочку.

Завгородній і Курочка позують у кадрі, дивлячись у очі одне одному.

"Несподівано", – написали у коментарях користувачі мережі.

Це ж фото водночас опублікували і на сторінці Курочки в Instagram.

"Ох і класні", – відреагували на фото підписники журналістки.

"Просто будь щаслива", – побажали Курочці фоловери.

"Дякую", – відреагувала журналістка.

Сам Позитив не прокоментував цього знімка на сторінці Курочки.

Контекст:

Позитив із кінця 2010-го до початку 2020 року був учасником українського гурту "Время и Стекло", який продюсував Потап. 11 березня 2020 року гурт оголосив про розпад. Зараз він виступає у складі гурту Mozgi, продюсером і учасником якого також є Потап.

24 квітня 2021 року в ефірі передачі "Світське життя" на "1+1" Позитив, відповідаючи на запитання ведучої Каті Осадчої про стосунки з дружиною, дизайнеркою Анною Андрійчук, не став заперечувати, що вони розлучилися після 13 років спільного життя.