Невідомий Поплавський у фільмі "Персона" Актуально

У документальному фільмі "Персона" розкрили багатогранність і феноменальність особистості Михайла Поплавського
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

До 75-річного ювілею легендарного ректора вийшов документальний фільм про його український шлях поразок і перемог.

Студенти та випускники Київського національного університету культури підготували особливий подарунок до 75-річчя свого наставника. Вони створили документальний фільм "Персона", у якому показали справжнього Михайла Поплавського: щиру людину, батька, ректора, ресторатора, мецената й патріота своєї країни.

Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Про успіх, вірність мрії та сміливості діяти. Азарт у досягненні мети, що стає шляхом довжиною в життя. Також розкрили, звідки у співочого ректора стільки енергії, харизми, креативних ідей та мотивації. Фільм опублікували на YouTube Михайла Поплавського.

Багато років ранок Михайла Михайловича починається о 7.00 зі спорту: легка зарядка, 5 тис. кроків на свіжому повітрі або плавання в басейні. Далі – здоровий сніданок. Після чого ректор вирушає на роботу. Він живе своєю улюбленою справою.

Фото: Михайло Поплавський / Instagram

"Робота – це моє життя, моє задоволення, моя гордість і самореалізація. Це для мене як допінг, внутрішня потреба", – каже Михайло Поплавський.

30 років ректорства. 30 років у фарватері створення трендів, втілення новітніх методик і технологій, зламу стереотипів та проривів у всіх галузях.

З першого дня, як переступив поріг інституту культури, ставши наймолодшим ректором України, він повністю віддається розвитку університету, реформуванню навчального процесу та модернізації професійно-практичних лабораторій, перетворивши його на потужний інноваційний університет майбутнього.

Наймолодший ректор країни. 1994 рік
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Це був тернистий шлях із поразками й перемогами, масштабними проєктами й критикою. Сьогодні Поплавський пишається університетом, заради якого ризикував, ухвалюючи неординарні рішення. Він, як криголам, ішов уперед із вірою в успіх своєї справи. За допомогою PR-проєкту "Співаючий ректор як технологія" й "теорії стресу" досяг особистого успіху й визнання університету культури. Створив бренд – "Михайло Поплавський" і вдало його капіталізував.

Михайло Поплавський – володар титулу "Людина року – 2019"
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

"Я падав – підіймався, падав і знову підіймався, бо точно знав, чого хочу досягти! Творчі здорові амбіції – це мій секрет успіху. Тільки працюючи 24/7, ми виборюємо своє місце під сонцем та отримуємо круті результати. Без поразок немає перемог. Чим більше ми помиляємося, тим стаємо сильнішими. Щоб стати успішним, потрібно вкласти у справу всю душу й серце. Викластися по максимуму для досягнення мети. Завдяки цій простій істині відбувся Поплавський", – каже Михайло Михайлович.

Він став єдиним в Україні ректором, якого знає вся країна, пісні якого співають у родинному колі, під які запалюють студенти. Вони обожнюють свого ректора, називають його батьком, другом і наставником, який уміє створити творчу атмосферу й надає можливості для реалізації їхніх амбіцій і талантів.

Фото: Михайло Поплавський / Instagram

"Він знаменита людина, але дуже проста. Він не дає сумніватися у своїх лідерських якостях", – кажуть студенти.    

"Михайло Поплавський зробив нас тими, ким ми є зараз", – додає зірковий випускник університету Григорій Решетнік.

Про нього із вдячністю говорять не лише колишні випускники, а й президенти, політики, визначні люди країни.

Президент України Віктор Ющенко (2005–2010) нагороджує Михайла Поплавського орденом "За заслуги" І ступеню. 2007 рік
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

"Це велика особистість. Великий авторитет для української культури. Це – людина-приклад для інших", – каже президент України Віктор Ющенко (2005–2010).

Вогнем творчості, пристрасті, цілеспрямованості, щирості української душі, любові до життя, університету, України пронизано фільм "Персона".    

Михайло Поплавський із коханою красунею мінчанкою під час служби в армії. 1969 рік
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Також у фільмі розкривається потаємна сторінка 75-річного холостяка – роль жінок у його житті. Йому приписували безліч коханок. Поплавський каже, що справді любить жінок, надихається ними, а свої почуття і пристрасть виражає в піснях та кліпах.

Більше Поплавський говорить про свою родину, яку дослідив до сьомого покоління – з 1730 року.

Михайло Поплавський у три роки
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Ректор зазначає, що кожна українська сім'я має знати свій родовід. Він із теплотою і вдячністю згадує маму, пишається сином, невісткою й трьома онуками.

Михайло Поплавський із мамою Меланією Григорівною Поплавською
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Будувати, створювати, надихати – як в університеті, так і в бізнесі. Михайло Михайлович також натхненно опікується агробізнесом, мережею українських ресторанів. Каже, що село – це його стихія, він пишається своїм корінням.

Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Напередодні ювілею Михайло Поплавський наповнений новими ідеями й уже готує масштабні проєкти.

Він планує провести ювілейний концерт "Україна вперед!", Національну музичну премію "Українська пісня 2024 року: Пісні, народжені війною", новий сезон Національного дитячого телепроєкту "Крок до зірок – 2025", благодійний тур "Україна вперед!" Америкою та Європою 2025 року.

Національна музична премія "Українська пісня року – 2021"
Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Ректор упевнений, що в нього та його команди все вдасться, бо щиро вірить у те, що робить.

"Вірте в себе. Мрійте масштабно. Впевнено йдіть до своєї мети. Удача любить наполегливих! Моя мрія зараз – максимально встигнути за життя створити більше національних проєктів і залишити хороший слід на землі", – поділився Поплавський.

Фото: Михайло Поплавський / Instagram

Про Михайла Поплавського – феноменальну особистість, легендарного ректора, великого українця, який запалив безліч вітчизняних зірок, реалізував кілька масштабних національних проєктів із популяризації української пісні, започаткував моду на все українське – дивіться у документальному фільмі "Персона". Під час його створення використали фотографії, яких в архіві Поплавського налічується понад 1 млн. Унікальні кадри, які вже стали історією, увійдуть до серії фотоальбому "Михайло Поплавський. Життя у фотографіях".

Фото: Михайло Поплавський / Instagram

"Мені не цікаво, хто про мене що думає й говорить. Головне, що я сприймаю людей такими, якими вони є. Я завжди був самим собою, не намагався себе переробити. Потрібно пізнати себе і знайти свій унікальний український шлях. Це і є успіх!" – сказав Михайло Поплавський.