"Ніхто такого досі не робив". Kozak Siromaha вирушив із безквитковими концертами українськими селами

Kozak Siromaha: Перші села нас зустріли дуже тепло, ми зупинялися на нічліг у людей, нас пригощали місцевими стравами
Фото надала команда артиста

Український артист Kozak Siromaha (Олександр Люббоженко) 6 липня вирушив у безквитковий тур українськими селами. Про це повідомляють на сторінці виконавця в Instagram.

"Хочемо надихнути і надихнутися справжніми українськими селами. У них із покоління в покоління передавалася наша славна історія", – написав артист.

За його словами, до деяких сіл українські артисти не приїжджали з концертами понад 40 років.

Команда виконавця повідомила інтернет-виданню "ГОРДОН", що співак уже виступив із концертами у чотирьох селах Вінницької області – Кущинцях, Губнику, Буші та Серебринцях. У пресрелізі зазначено, що такі гастролі проводять уперше в історії українського шоу-бізнесу і "ніхто так досі не робив".

Під час гастролей Kozak Siromaha проводить збір грошей на придбання автомобіля для українських захисників. Повідомляють, що йому вже вдалося зібрати 50 тис. грн.

За словами співака, такий концертний тур був його давньою мрією.

"Раніше я їздив театром по селах, ми виступали, радували людей. Мені завжди хотілося повторити щось подібне, і ось з'явилася така можливість. Перші села нас зустріли дуже тепло, ми зупинялися на ночівлю в людей, нас пригощали місцевими стравами, дуже щирі й відкриті в нас люди", – розповів він.

Контекст:

Kozak Siromaha брав участь у шоу "Голос країни" на "1+1", у складі гурту DND перемагав на фестивалі "Червона рута".

Артист одружений, виховує трьох синів.