Нікітюк: Для мене будь-яка сварка із хлопцем – це кінець світу

Нікітюк: Зберегти відносини значно важче
Фото: lesia_nikituk / Instagram
Українська ведуча, співачка Леся Нікітюк в ефірі "Нового каналу" зізналася, що після сварки із хлопцем одразу обривала стосунки.

"Для мене будь-яка сварка із хлопцем – це кінець світу, я одразу спалюю мости й не думаю, що буде далі. Гримаю дверима, не повертаюся, не телефоную, видаляю контакт, блокую. Але це найпростіший шлях, зберегти відносини значно важче", – розповіла Нікітюк.

Контекст:

Нікітюк народилася у Хмельницькому 19 жовтня 1987 року в сім'ї робітників. Закінчила Хмельницьку гуманітарно-педагогічну академію, грала у КВК у складі команди "Торнадо люкс".

2011 року вона взяла участь у програмі "Розсміши коміка" на телеканалі "Інтер", а за рік стала ведучою програми про подорожі "Орел і решка" на цьому самому каналі. Вона знімалася в четвертому та п'ятому сезонах шоу, а також була ведучою інших розважальних програм на "Інтері" та К1.

Із 2018 року Нікітюк працює на "Новому каналі", де веде шоу "Le Маршрутка", "Хто проти блондинок?", "Хто зверху?". Останні два проєкти Нікітюк веде разом із Притулою.