Нікітюк показала в мережі спідню білизну, яку купила своєму новому бойфренду. Він відреагував

7 жовтня Нікітюк повідомила, що у стосунках із Бабчуком
Фото: lesia_nikituk / Instagram

Українська ведуча Леся Нікітюк 14 жовтня в Instagram Stories розмістила фото, на якому на дивані знято чоловічі труси у смужку.

"Узяла своєму діду", – написала ведуча, позначивши в пості сторінку свого бойфренда, українського військовослужбовця Дмитра Бабчука.

Бабчук відреагував на пост коханої, розмістивши його у своєму Instagram-блозі. Він супроводив фото смайлом, який зображує сміх до сліз.

Фото: lesia_nikituk / Instagram

Контекст:

Про роман із Бабчуком Нікітюк почала натякати восени 2024 року. 7 жовтня Нікітюк уперше повідомила, що вони пара. Їх познайомив військовий медик кримськотатарського походження Асан Ісенаджиєв.

Бабчук у соціальних мережах називає себе пенсіонером Збройних сил України, а також інфлюенсером і "наступним мером Одеси".

Як повідомляє "РБК-Україна", Бабчук народився 1996 року в Одесі. Навчався в Запорізькому національному університеті. Займався боксом, став кандидатом у майстри спорту. У 20 років вступив до лав ЗСУ. Свого місця служби Бабчук не розголошує, але навесні 2024 року він став героєм зйомки воєнних фотографів Влади й Костянтина Ліберових, які знімали тренування бойових водолазів із загону спрецпризначення.