"Ніжна моя". Жадан публічно звернувся до колишньої коханої Соловій, яка пішла від нього після зради

Соловій була ініціаторкою розставання із Жаданом
Фото: Христина Соловій / Facebook, Сергій Жадан [офіційна сторінка] / Facebook

Українська співачка Христина Соловій 3 жовтня прокоментувала один з іронічних постів свого екскоханого, українського письменника, поета й військовослужбовця Сергія Жадана.

Письменник виклав скріншот заголовка публікації, розміщеної на російських сайтах: "Зниклий Сергій Жадан повернувся додому після трудового рабства".

"Пахне новими віршами", – написала вона.

"Світ давно не змінюється, ніжна моя", – відповів їй Жадан, поставивши наприкінці речення три дужки, які символізують усмішку.

Скріншот: Serhiy Zhadan / X

Контекст:

За словами Соловій, її стосунки із Жаданом розпочалися в лютому 2022 року, після того, як вона пішла до нього на інтерв'ю. Артистка зізналася, що не хотіла їх афішувати, тому що на той момент кожен із них був в інших стосунках.

"Я просила подавати це як творчий тандем. Я на той момент була у стосунках, і Сергій також був ще у шлюбі, – наголосила артистка. – Це був космічний союз. Ми багато зробили разом. Він був завжди мотором і рушійною силою. І взагалі ці стосунки – і творчі, і особисті – це була його ініціатива".

Зараз Соловій перебуває у стосунках з іншим чоловіком, який старший за неї на 11 років. Співачка не приховує, що її новий роман розпочався тоді, коли вона ще перебувала у стосунках з українським письменником Сергієм Жаданом. Соловій заявила, що якщо Жадан був ініціатором стосунків, то вони розійшлися з її ініціативи.

"Бо я закохалася і не змогла на два фронти. Він про це дізнався. І це було дуже нечесно, і мені дуже шкода. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати", – зазначила вона.

У червні українські ЗМІ повідомили, що Жадан, імовірно, закрутив роман з українською нардепкою Соломією Бобровською.