"Образа за подруг". Лазарєв розкрив правду про давній конфлікт із Loboda через Ані Лорак

Лазарєв: Що за бенефіс Лободи?
Фото: lazarevsergey / Instagram
Російський співак Сергій Лазарєв 3 травня в інтерв'ю виданню KP.ru зізнався, що його конфлікт з українською співачкою Loboda, яка будує кар'єру в Росії, був пов'язаний із несправедливим, на його погляд, розподілом концертного часу.

"Була ситуація: на репетиції премії "Муз ТВ" мій номер не змогли технічно виставити так, як це було на "Євробаченні", виникли складнощі з декораціями. Водночас Loboda дали 20 хвилин виступу. Це шість – сім пісень, шість – сім різних номерів", – зазначив співак.

Лазарєв додав, що часу на виступи інших співачок виділили набагато менше.

"Наприклад, у Поліни Гагаріної, в Ані Лорак було всього по одній пісні. Я заступився за дівчат: "Що за бенефіс Світлани Лободи?". У мене до Свєти претензій не було, були претензії до режисера і образа за моїх подруг", – зізнався він.

Контекст:

Церемонію вручення премії, про яку говорив Лазарєв, проводили 2019 року.

Музичну кар'єру Лазарєв починав як один із солістів дуету Smash. 2005 року Лазарєв почав сольну музичну кар'єру. У його дискографії сім повноцінних альбомів. Співак двічі представляв Росію на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення": 2016 року – у Стокгольмі і 2019 року в Тель-Авіві. Обидва рази він посів третє місце.

Лазарєв говорив, що "дуже близько" дружить з Ані Лорак. "Наші стосунки дуже теплі, але в межах розумного з однієї простої причини – Ані Лорак невільна, а я не відбиваю із сімей", – говорив співак.

31 січня 2019 року в Шевченківському районному суді Києва відбулося закрите засідання у справі про розлучення Ані Лорак (Кароліни Куєк) і її чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Секретарка, яка була присутньою на засіданні, після слухання повідомила, що Ані Лорак і Налчаджиоглу розлучили.

Ані Лорак (Кароліна Куєк) народилася 27 вересня 1978 року в місті Кіцмань Чернівецької області. Вона представляла Україну на конкурсі "Євробачення 2008" із піснею Shady Lady і посіла друге місце. 2008 року вона здобула звання народної артистки України.