"Ох, як я сьогодні на-пи-ла-ся..." Ксенія Мішина записала відео із собою і "веганським шампанським"

За словами Мішиної, вона пила "веганське шампанське"
Фото: misha.k.ua / Instagram

Українська актриса і модель, переможниця проєкту "Танці з зірками" 2019 року й одна з головних героїнь популярного серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина 1 серпня завантажила в Instagram Stories ролик, у якому чи то зіграла п'яну, чи то дійсно злегка розслабилася після випитого.

На відео 32-річна актриса сидить на дивані в перерві між зйомками і повільно розповідає своїм підписникам, що міцно випила.

"Ох, якби ви знали, як я сьогодні напилася. На-пи-ла-ся... веганского шампанського! А це режисер! Ви коли-небудь бачили таких молодих режисерів? М-м-м", – поцікавилася Мішина.

На відео актриса говорила українською, яку зараз активно практикує, тому що стала суддею телешоу "Україна має талант" на телеканалі СТБ.

Контекст:

Ксенія Мішина народилася 18 червня 1989 року в Севастополі. 2015 року закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого, акторський факультет, майстерню режисера Дмитра Богомазова.

Мішина була головною героїнею першого сезону шоу "Холостячка" на СТБ 2020 року. У фіналі проєкту вона зробила вибір на користь шоумена Олександра Еллерта. Після завершення проєкту пара жила разом.

16 липня Мішина опублікувала пост про розрив стосунків, написавши: "Ми більше не пара, це моє остаточне рішення". Водночас імені того, із ким розійшлася, актриса жодного разу не згадала. Користувачі мережі припустили, що йдеться про Еллерта. Потім Мішина і Еллерт відпочивали в окупованому Криму, але окремо одне від одного.