Олександр Пономарьов розповів про реакцію своєї нової дружини на чутки про роман із Марією Яремчук

У серпні 2024 року артист перестав приховувати, що має нові стосунки
Фото: Олександр Пономарьов / Facebook

Український співак Олександр Пономарьов у коментарі журналістам ICTV розповів про реакцію своєї нової дружини на чутки про те, що він є батьком дитини, яку народила українська співачка Марія Яремчук. Коментар артиста опублікували 13 серпня на сторінці проєкту "Ранок у Великому Місті" у Facebook.

"У ЗМІ багато писали, що ви батько сина Марії Яремчук. Як ви на це відреагували?" – запитала у співака журналістка.

"Я крайній раз бачив Марічку Яремчук років п'ять тому", – відповів він.

"А ваша дружина як на це відреагувала?" – уточнила журналістка.

"Сміються всі", – знизав плечима артист.

1 липня Марія Яремчук повідомила, що народила сина і спростувала чутки, які тиражують в українських ЗМІ, про те, що батьком її дитини є Пономарьов. Вона додала, що їй незручно перед дружиною артиста. 9 серпня Пономарьов заявив, що йому, зі свого боку, незручно перед чоловіком співачки. Він також зізнався, що став хрещеним для їхнього сина.

Контекст:

51-річний Пономарьов був одружений двічі. У шлюбі з першою дружиною Оленою Мозговою артист прожив 10 років. У пари народилася донька Євгенія (1998). Зараз вона живе й працює за кордоном.

2006 року Пономарьов одружився з львів'янкою Вікторією Мартинюк – за рік у подружжя народився син Олександр. Подружжя розлучилося, проживши разом чотири з половиною роки. За словами артиста, причиною розлучення став ультиматум із боку дружини – вона запропонувала йому зробити вибір між нею й донькою Євгенією.

У серпні 2024 року артист перестав приховувати, що має нові стосунки. Про те, що одружився зі своєю обраницею, він поки офіційно не повідомляв.