Онук Пугачової перехворів на COVID-19 і заразив своїх друзів

Пресняков: Досі у грудях якась хрінь і я досі п'ю антибіотики
Фото: npresnyakov / Instagram

29-річний онук російської співачки Алли Пугачової музикант Микита Пресняков зізнався, що заразив коронавірусом друзів, які були з ним на дачі в день, коли в нього з'явилися перші симптоми захворювання.

29-річний онук російської співачки Алли Пугачової, 29-річний музикант Микита Пресняков 22 серпня на своїй сторінці в Instagram повідомив, що перехворів на COVID-19.

В опублікованому ролику Пресняков розповів, що того дня, коли в нього з'явилися перші симптоми, він був на дачі із друзями. Водночас музикант не знає, де міг заразитися вірусом.

Описуючи відчуття під час хвороби, музикант зізнався, що висока температура трималася протягом доби, після чого він "швидко став одужувати".

"Але днів на 10 зникли смакові відчуття, відчував тільки кисле. Запахи взагалі ніякі не пробивалися, навіть найрізкіші", – розповів він.

Пресняков підкреслив, що друзі, які були з ним на дачі, також заразилися COVID-19, але кожен із них хворів по-різному.

Музикант зазначив, що перервав ізоляцію тільки тоді, коли після одужання тестування на коронавірус дало два негативні результати.

"Історія неприємна, десь місяць може випасти у вас із життя – у вигляді карантину і побічних ефектів. Усе, вірусу в мене немає, але досі у грудях якась хрінь і я досі п'ю антибіотики", – підсумував він.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Просто хочу розповісти вам про те, що ця погань реальна і поділитися своїм досвідом.

Публікація від Микита Пресняков (@npresnyakov)

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Усього у світі, за даними американського Університету Джонса Гопкінса, який стежить за поширенням хвороби, станом на 24 серпня коронавірусом заразилося понад 23 млн осіб. Жертвами COVID-19 стало понад 809 тис. людей.

У Росії коронавірусною інфекцією заразилося 961 493 особи. Про це повідомляє сайт "Стоп коронавирус РФ".