Onuka презентувала кліп на пісню Peremoha. Гроші від прослуховування передадуть на закупівлю медобладнання для військових медиків. Відео

Фронтвумен гурту Onuka Жижченко: Наш ресурс це наш голос, це наша музика
Фото надала команда артистки
Український гурт Onuka 15 червня на своєму каналі в YouTube презентував кліп на пісню Peremoha, яка є першим треком із його нового альбому Room.

У пресрелізі, наданому командою гурту інтернет-виданню "ГОРДОН", зазначають, що нова пісня є одою українським воїнам і героїчним волонтерам.

"Їхній дух, сила та міць – у розкотистому відлунні вже впізнаваних духових. Але якщо раніше їхні партії були піднесено-романтичними, то зараз вони звучать холодно і з нотою люті. Немає більше місця сентиментам", – ідеться в релізі.

Повідомляють, що в день релізу гурт разом з українською волонтеркою Татою Кеплер та її благодійним проєктом "Птахи" оголосив збір 1,5 млн грн на медичне обладнання для військових медиків. Усі кошти, які надійшли на стримінгові платформи від прослуховування синглу й перегляду кліпу, передадуть волонтерам.

"Наш ресурс – це наш голос, це наша музика. Понад третину наших шанувальників – іноземці, що дає нам можливість бути почутими й наближати нашу перемогу", – заявила лідерка гурту Ната Жижченко.

Кліп на пісню створив продюсер і режисер Євген Філатов разом з українською дизайнеркою з костюмів Лесею Патокою.

"Випадково натрапив на переосмислення пам'ятника Кию, Щеку, Хориву й сестрі Либідь в інтернеті і вирішив втілити його у відео разом зі справжніми військовими. Те, як Україна захищається і протистоїть ворогові, незабутнє. Ми також відчуваємо і підтримку наших предків, дивуючись, як циклічно наша історія повторюється. Сьогодні ці захисники – серед нас. Вони справжні герої, які згодом стоятимуть на постаментах", – сказав Філатов.

Відео: ONUKA / YouTube